«Οπαδοί του ΠΑΟ απειλούσαν πως θα με σκοτώσουν αν δεν σκοράρω»!

«Οπαδοί του ΠΑΟ απειλούσαν πως θα με σκοτώσουν αν δεν σκοράρω»!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Οπαδοί του ΠΑΟ απειλούσαν πως θα με σκοτώσουν αν δεν σκοράρω»!

bet365

«Βόμβες» για επεισόδια μεταξύ οπαδών και παικτών του Παναθηναϊκού, απειλές, εκρήξεις αλλά και διαρροές στον Τύπο έριξαν οι Μπρούνο Φορναρόλι και Κώστας Μπαρμπαρούσης!

Σε μία ταραχώδη σεζόν για τον Παναθηναϊκό (2012/13) όπου οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας αλλάζοντας πέντε προπονητές, γεννήθηκε μία φιλία.

Πέρασαν δύο χρόνια για να βρεθούν ξανά στην ίδια πόλη, αλλά σε διαφορετική ομάδα ο Ουρουγουανός Μπρούνο Φορναρόλι και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Ο πρώτος στη Μέλμπουρν Σίτι και ο Νεοζηλανδός διεθνής στην Μέλμπουρν Βίκτορι. Αμφότεροι μίλησαν στον Τύπο της Αυστραλίας για την εφιαλτική εμπειρία τους στον Παναθηναϊκό!

«Δεν ήταν καλή χρονιά για τον σύλλογο, αλλά απέκτησα έναν φίλο κάτι που είναι το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Φορναρόλι, προσθέτοντας:

«Θυμάμαι δύο φορές στην προπόνηση όλοι σταμάτησαν και δεν ήξερα γιατί. Κοίταξα πίσω μου και είδα 50 τρελούς οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας να σταματήσουμε την προπόνηση προκειμένου να μιλήσουν με την ομάδα.

Την δεύτερη φορά ήταν για μία φασαρία του αρχηγού και των οπαδών, όπου όλοι παρενέβησαν και σταμάτησε. Δεν ήταν καλό για την ομάδα. Δεν μπορείς να αγωνιστείς έτσι, δεν το απολαμβάνεις».

Δεν ήμασταν απλά συμπαίκτες, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί όπως και με κάποιους από τους υπόλοιπους Λατινοαμερικάνους της ομάδας».

Το συγκεκριμένο συμβάν ανακάλεσε στη μνήμη του και ο Μπαρμπαρούσης εστιάζοντας στην ένταση που υπήρξε εναντίον του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

«Ήθελαν να μιλήσουν κυρίως στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές για να δουν τι συμβαίνει στην ομάδα για δεύτερη φορά. Τα πράγματα δεν ήταν φιλικά γιατί τα αποτελέσματα δεν είχαν έρθει όπως τα θέλαμε.

Αυτό δείχνει πόσο νοιάζονταν οι οπαδοί για αυτό και δεν δέχονταν τίποτα λιγότερο από την επιτυχία. Ήταν μία τρελή περίοδος. Είχαμε συνάντηση με τον προπονητή και 30 λεπτά αργότερα τα πάντα, λέξη προς λέξη, τα διάβαζες στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες.

Τα είδαμε όλα εκείνη την χρονιά. Από εκρήξεις στο λεωφορείο κατά την αναχώρηση του, μέχρι που μου πετούσαν καρότα.

Δεν μπορούσες να είσαι ήρεμος ποτέ. Πήγαινες στο κέντρο μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και φοβόσουν. Σκεφτόσουν μην σε δει κόσμος».

Για τον Φορναρόλι η πίεση ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρωτάθλημα με τις επιδόσεις του να περιορίζονται στο Κύπελλο, όπου πέτυχε δύο τέρματα.

« Ήμουν με την σύζυγο μου στην Αθήνα και μετά από ματς, ένας οπαδός ήρθε και μου είπε πως αν δεν σκοράρεις θα σε σκοτώσω μπροστά στη γυναίκα σου. Ήταν δύσκολο, προσπαθούσα να λέω 'μην ανησυχείς'. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές. Στη Λατινική Αμερική είναι το ίδιο.

Όταν έχεις προβλήματα μέσα στην ομάδα είναι δύσκολο να παίξεις και τα πάντα είναι τρελά. Αλλάξαμε προπονητές. Ο ένας σε χρησιμοποιούσε στην ομάδα, ο άλλος όχι», ανέφερε ο 28χρονος φορ σημειώνοντας:

«Υπάρχει και στην Αυστραλία πίεση, αλλά είναι διαφορετικό. Οι οπαδοί δεν είναι τρελοί. Όλοι έρχονται να δουν τα παιχνίδια και τίποτα περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην Ουρουγουάη και την Αργεντινή. Οι οπαδοί είναι ακραίοι. Έχω δει στην καριέρα μου τρεις ή τέσσερις φορές αυτά τα επεισόδια και δεν ήταν καλό.

Για να παίξεις καλά χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Όταν ήρθα εδώ όλοι μου το έδειξαν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το χρειάζομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα