Όλα τα γκολ της Πέμπτης (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Όλα τα γκολ της Πέμπτης (vids)

bet365

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με τους τρεις τελευταίους ομίλους. Δείτε τα γκολ των αναμετρήσεων της Πέμπτης.

Η ΑΕΚ χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα πέασε σαν σίφουνας από την Λάρισα επικρατώντας των «βυσσινί» με το επιβλητικό 5-0. Με το ίδιο σκορ η Ξάνθη συνέτριψε τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα σε ένα αδιάφορο ματς αφού και οι δύο είχαν αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Λάρισα-ΑΕΚ 0-5

Πανελευσινιακός-Ξάνθη 0-5


Εύκολη επικράτηση με 4-1 και για τον Λεβαδειακό στην Πάτρα επί της αποδεκατισμένης Παναχαϊκής η οποία αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κι επιθετικό τον τερματοφύλακά της. Γλίτωσε από μεγάλο κάζο ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 1-4

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1

Χανιά και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την πρόκριση, η οποία άλλαξε δύο φορές χέρια κατά τη διάρκεια του ματς! Σχεδόν αποκλειστικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα, ο ΠΑΟΚ πέρασε στους «16» του Κυπέλλου με το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Καλό τεστ για τους... άβγαλτους παίκτες του «δικεφάλου».

Χανιά-Πανθρακικός 2-2

Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 1-1

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα