Ανοιχτή η πόρτα της Ρεάλ για Μουρίνιο... αλλά όχι τώρα

Ανοιχτή η πόρτα της Ρεάλ για Μουρίνιο... αλλά όχι τώρα

Κώστας Ζάλιαρης
Ανοιχτή η πόρτα της Ρεάλ για Μουρίνιο... αλλά όχι τώρα

bet365

Την εκτίμησή του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο και τα όσα πρόσφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης στη θητεία του στους «μερένχες» εξέφρασε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως, προς το παρόν δήλωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ανάμεσα στον ... οργασμό δημοσιευμάτων για τα αίτια της φετινής αποτυχίας στην Τσέλσι, τις ευθύνες του Μουρίνιο, των παικτών του και τον πιθανό διάδοχο στον πάγκο των «μπλε», ο διεθνής Τύπος ασχολείται και με την επόμενη δουλειά που θα αναλάβει ο «special one».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η εθνική ομάδα της Αγγλίας κυριαρχούν στα σενάρια για τον επόμενο σταθμό του Πορτογάλου, ωστόσο, από την Ισπανία κυκλοφόρησαν κι εκείνα που τον καθιστούν υποψήφιο σε περίπτωση εξελίξεων με τον Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» λίγη ώρα μετά την απόλυση του Μουρίνιο από την Τσέλσι, είχε να πει:

«Στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί και οφείλω να πω ότι εκτιμούμε τον Ζοσέ για τα όσα έκανε στην ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, εμπιστεύομαι απόλυτα τον Ράφα Μπενίτεθ για να βρει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει την κορυφή στην Πριμέρα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα