Πρώτα... Χριστουγεννιάτικο γεύμα, μετά απόλυση για Μουρίνιο

Πρώτα... Χριστουγεννιάτικο γεύμα, μετά απόλυση για Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτα... Χριστουγεννιάτικο γεύμα, μετά απόλυση για Μουρίνιο

bet365

Ελάχιστα λεπτά αφότου είχε ολοκληρώσει το γεύμα του στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζει στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι έμαθε ο Ζοσέ Μουρίνιο ότι δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ομάδας...

Ο «special one» αποτελεί για δεύτερη φορά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των αγαπημένων του «μπλε», έχοντας χρεωθεί την ... αναρχία που επικρατούσε πλέον στο εσωτερικό της ομάδας και την ανυπακοή των ποδοσφαιριστών στις εντολές που τους έδινε για κάθε παιχνίδι.

Όπως αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος, αν και οι ώρες ήταν δύσκολες κάθε μέρα που περνούσε μετά την ήττα από τη Λέστερ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, χθες, το κλίμα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της ομάδας δεν ήταν ευχάριστο...

Πέρα από την κόντρα του Πορτογάλου προπονητή με τους ποδοσφαιριστές, από τη στιγμή που το μέλλον του στον πάγκο των Πρωταθλητών κρεμόταν από μια... κλωστή, δεν θα μπορούσε να είναι ήσυχος ο Μουρίνιο.

Ελάχιστα λεπτά αφότου αυτός είχε ολοκληρώσει το γεύμα του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρους Μπακ και ο Γιουτζίν Τενεμπάουμ, αφίχθησαν στο «Cobham» και του ανακοίνωσαν το τέλος, με τη συζήτηση των τριών ανδρών να διαρκεί μόλις 10 λεπτά!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα