«Υπάρχουν σκέψεις σε Φινμπόγκασον αλλά ακόμα καμία απόφαση...»

Δημήτρης Τομαράς
«Υπάρχουν σκέψεις σε Φινμπόγκασον αλλά ακόμα καμία απόφαση...»

bet365

Ο Φινμπόγκασον έχει τραβήξει τα βλέμματα γερμανικών και σκωτσέζικων ομάδων με το περιβάλλον του παίκτη να τονίζει πως όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση για το μέλλον του.

Το Gazzetta.gr σας αποκάλυψε χθες όλο το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Και βέβαια τα δεδομένα για Βέρντερ Βρέμης και Σέλτικ.

Μία ημέρα μετά υπήρξε από το περιβάλλον του παίκτη η αντίδραση. «Υπάρχουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό του Άλφρεντ αλλά καμία τελική απόφαση... Σε επίσημο επίπεδο δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη για να φύγει. Ούτε υπάρχει καμία τελική και ουσιαστική κουβέντα από την πλευρά της ομάδας ή την δική μας. Επίσημα ο Ολυμπιακός δεν μας έχει αναφέρει πως έχει κάποιο παράπονο. Το αντίθετο. Από την άλλη ο Άλφρεντ σίγουρα θα ήθελε να παίζει περισσότερο. Είναι δεδομένο πως δεν είναι ικανοποιημένος από τους χρόνους συμμετοχής του. Είναι κάτι που το σκέφτεται. Το έχει στο μυαλό του.

Να πάρει περισσότερο χρονο συμμετοχής και για την Εθνική του αλλά αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά πως δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Υπάρχει ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος και στην συνέχεια θα δούμε.

Ότι είναι να γίνει θα το κουβεντιάσουμε με τον Ολυμπιακό. Για τον Άλφρεντ ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει η προτεραιότητά του. Είναι επαγγελματίας 100% και παρότι δεν έχει αγωνιστεί σε αρκετά ματς όποτε κλήθηκε να παίξει σε Champions League ή Ελλάδα έκανε την διαφορά», ήταν αυτό που τονίστηκε από τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Το ενδιαφέρον κυρίως των Γερμανών πάντως είναι μεγάλο και η πολύ σοβαρή πιθανότητα αποχώρησης του Ισλανδού από τους πρωταθλητές Ελλάδας παραμένει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα