Απάντηση - ελπίδα από (μερικούς) οπαδούς!

Απάντηση - ελπίδα από (μερικούς) οπαδούς!

bet365

Όλοι έχουν αντιληφθεί τι γίνεται και φέτος… Όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη, με στόχο το αλάθητο που αποτελεί και το επόμενο βήμα του φαταουλισμού… Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Τέλος πάντων, όχι όλοι… Όλοι βλέπουν όμως και η πραγματικότητα δεν αλλάζει…
Οι πρωταγωνιστές είναι ΠΑΝΤΑ οι ίδιοι! Οι θύτες ίδιοι, τα θύματα ίδια, οι υπερασπιστές αντιστέκονται σθεναρά και η ζωή συνεχίζεται, με όλους αυτούς να κάνουν την δουλειά τους… όσο χρειάζεται κάθε φορά.
Έγινε ότι έγινε και στους αγώνες κυπέλου και αυτό που πραγματικά μας μένει, είναι τα μηνύματα-σχόλια κάποιων φίλων του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για σχόλια εδώ στο Gazzetta.gr που είχαν απήχηση - αποδοχή και σε πολλούς ακόμη.
Αυτά διαβάζεις και λες… ότι δεν είναι τελικά όλα -μα όλα- τόσο άρρωστα. Υπάρχει ένα υγιές κομμάτι, που… ίσως κάποια στιγμή μεγαλώσει. (Εκτός κι’ αν κάποια στιγμή, αυτό το κομμάτι, δεν έχει δικαίωμα ούτε να μιλήσει).
Αντιγράφουμε μερικά σχόλια (όπως ακριβώς γράφτηκαν εδώ) και πραγματικά αισιοδοξούμε για την συνέχεια…
«ο κοσμος του ολυμπιακου δεν θελει τετοιες νικες. πραγματικα ντροπη!»
Αυτό είχε 36 αποδοχές και like
«Για άλλη μια φορά με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός. Ούτε τον Απόλλωνα δε μπορούμε να νικήσουμε χωρίς διαιτησία;»
Αυτό είχε άλλες 56 αποδοχές και like
Προχωράμε και με άλλα σχόλια, που σίγουρα κάποιοι Ολυμπιακοί θα θελήσουν να απαξιώσουν ή να τα «περάσουν» ως στημένα, οπαδών άλλης ομάδας…
«αθλια σημερα η ομαδα οι μονοι που επαιζαν ηταν τσιμικας,κασαμι,κολοβος και ελαχιστα ο φουστερ με τα δυο γκολ.Τραγικοτατη η διατησια ναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ!!Καταφεραν να δωσουν δικιο σε ολους αυτους που θα βγουν τωρα στην επιφανεια παλι διαμαρτυρομενοι για παραγκα,κλεμμενα πρωταθληματα κτλ κτλ.ΔΕΝ χρειαζομαστε διατησιες ΔΕΝ τις θελουμε..ειμαστε καλοι εχει καλως θα νικησουμε.Δεν ειμαστε καλοι,οπως σμρ,ας χασουμε,ας αποκλειστουμε.
Βαρεθηκα να νικαμε με διαιτησια. Χιλιες φορες να χαναμε σημερα και να αποκλειομασταν».
Στα 93 like, αυτό το συγκεκριμένο…
«Τέτοιες νίκες πραγματικά είναι ντροπή μα κυρίως κρίμα να τις παίρνουμε καθώς κόβουμε βαθμό-βαθμούς σε ομάδες που τους έχουν τεράστια ανάγη...σαν Ολυμπιακός με τις συνεχόμενες υπέρ μας διαιτητικές αποφάσεις έχω μπει σε σκέψεις για τον αν είναι όντως προκαθορισμένες...
Δεν είμαι τρολ σχολιάζω εδώ και καιρό είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί οπότε σχόλια του ότι δν είμαι ολυμπιακός και τα σχετικά δν με απασχολούν!
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΦΟΥΣΤΕΡ!».
Και… τέλος-τέλος, έρχεται και το πάντα επιτυχημένο slogun του gazzetta, να σου δείξει ότι και με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς τους περιέργους. Και να τους εκθέσεις και να τους «χτυπήσεις» διαφορετικά: «Ο Γεωργαράκος έχει παίξει σε πιο πολλά ματς του Ολυμπιακού απ’ ότι ο Φουστέρ!».
Εσείς πείτε ότι… δεν είναι έτσι για τον Γεωργαράκο από τα Καμίνια, τον κουμπάρο του Παππά, που δεν φοβάται να μιλάει παντού (και σε συγγενείς και σε φίλους και σε συναδέλφους) για την μεγάλη του αγάπη, που τώρα μπορεί να παρακολουθεί από… μέσα! Τον Ολυμπιακό! Και μετά από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη, έχει και διαρκείας στους αγώνες της ομάδας. Κι’ ότι μπορεί κάνει ο φουκαράς… (Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε σε αυτόν… Αλλά μιλάει πολύ και κάθε φορά, κάτι καινούριο μαθαίνουμε γι’ αυτόν και τις αποστολές που αναλαμβάνει).
* Κάπου εκεί, είδαμε και το άλλο σχόλιο από φίλο Παναθηναϊκό, για τον αγώνα μπάσκετ που προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Απο την αλλη,για να δειτε ποσο δικαιος ειμαι,το ιδιο συμβαινει και με την μπασκετικη ομαδα μας.Προχτες πηγα με τον ΠΑΟΚ και απογοητευτηκα που δεν αφησαν μια ομαδα που αξιζε τη νικη,οπως δηλωσε και ο προπονητης μας,να κερδισει».
Δεν μπορεί… Όλοι αυτοί κάποτε θα αυξηθούν… Ίσως…
Αφήστε να αισιοδοξούμε…
* Στο μπάσκετ είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται. Κάθε μέρα. Κάθε εβδομάδα. Ότι δεν κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο σουτ, δεν είναι μεγάλη αποτυχία. Ίσα… ίσα. Ότι βγήκε τρίτος στον όμιλό του στο Eurocup, ενώ όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, ειδικά μετά από την ήττα στην Ουγγαρία, είναι επιτυχία.
Ότι εκείνη την κρίσιμη στιγμή, κέρδισε κατά σειρά Μπεσίκτας εκτός, Σάρατοφ εντός και Λιέτουβος εκτός, είναι κάτι σαν θρίαμβος…
Ότι ο Σχορτσανίτης έχει σταθερή απόδοση, για 30 λεπτά σε κάθε ματς, είναι σπουδαίο.
Ότι ο Βασιλειάδης οδηγεί την ομάδα είναι… αναμενόμενο.
Ότι ο Μαρκόπουλος την βρίσκει πάλι την χημεία, είναι θετικό.
Ότι σε δέκα μέρες ο ΠΑΟΚ δίνει τον αγώνα της χρονιάς (ή της πενταετίας) είναι κάτι που όλοι περιμένουν…
* Στο χάντμπολ ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κέρδισε στο κρίσιμο παιχνίδι την ΑΕΚ. Απέτυχε το Σάββατο στο πρωτάθλημα όπου παραχώρησε ισοπαλία, αλλά στο νοκ άουτ έδειξε ποιος είναι καλύτερος. Και πιο προπονημένος… Εξάλλου το να μην έχει γήπεδο ολόκληρη ΑΕΚ και να «βολεύεται» στις 13:30 κάπου στο Βύρωνα (και να δίνει δικαίωμα στον αντίπαλο ακόμη και για ένσταση) είναι κάτι που… το λες, το διαβάζεις και δεν το πιστεύεις.
* Ήρθε και στο βόλεϊ μία ευρωπαϊκή νίκη, λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάνω απ’ όλα για το βόλεϊ, ήρθε ο Καλμαζίδης και… όλα μπαίνουν σε μία σειρά.
* Όπως καταλαβαίνετε, τους επόμενους μήνες και ειδικά στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι πανταχού παρών… Κάθε μέρα ΠΑΟΚ θα έχει…
* Το μεσημέρι έγινε και ο αγώνας κυπέλλου του ΠΑΟΚ στο Βόλο. Η Κ20 έκανε καλή προσπάθεια, η ομάδα του Ίβιτς με τους Σκόνδρα-Κοροβέση-Αντώνη στην ενδεκάδα έφερε 1-1 αν και άξιζε να κερδίσει. Στο τέλος οι μικροί του ΠΑΟΚ το «ζήτησαν» το μας και θα το έπαιρναν, αν ο διαιτητής δεν ακύρωνε πάλι με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ, ένα γκολ του Αντώνη…
Αλλά τι να κάνουμε… Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.