Ενήμερη η Πόρτο για Ερνάνι αλλά δεν τον θέλει πίσω

Δημήτρης Τομαράς
Ενήμερη η Πόρτο για Ερνάνι αλλά δεν τον θέλει πίσω

bet365

Η Πόρτο περιμένει τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Ερνάνι, έχοντας όμως στον προγραμματισμό της να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της εφόσον γυρίσει.

Στην Πόρτο δεν... τρελαίνονται να πάρουν πίσω τον Ερνάνι, όπως σας έχουμε γράψει ξανά. Οι νεότερες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως στην ομάδα της Ιβηρικής είναι ενήμεροι για το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ερνάνι. Ωστόσο οι όποιες επαφές και αποφάσεις θα ληφθούν μετά τον αγώνα με την Σπόρτινγκ. Η Πόρτο δεν πρόκειται να κρατήσει τον Ερνάνι -κάτι το οποίο ξέρει καλά και ο παίκτης- και η επικρατέστερη εκδοχή εφόσον τελικά γυρίσει πίσω να δοθεί ξανά δανεικός.

Ο ερυθρόλευκος μεσοεπιθετικός πάντως θα ήθελε να πάρει μία ακόμα ευκαιρία στο Λιμάνι παρ' ότι όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα