Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού

bet365

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού με παίκτες, τεχνικό τιμ και ανθρώπους της ομάδας να ανταλλάζουν ευχές.

Οι παίκτες μαζί με τις οικογένειές τους και τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου αλλά και του συλλόγου γιόρτασαν σε μία ιδιαίτερη βραδιά. Το πολύ καλό κλίμα, τα χαμόγελα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν στην ερυθρόλευκη χριστουγεννιάτικη γιορτή ενώ σε κάποια στιγμή οι Φουστέρ και Μποτία πήραν και το μικρόφωνο και ήταν πανέτοιμοι για τραγούδι.

Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Καλλονή που θα είναι και το τελευταίο για το 2015. Ένα ακόμα ματς ευκαιριών για τον Μάρκο Σίλβα όπου ζητάει πολύ καλή εμφάνιση και νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα