Ο Ζλάταν ελπίζει να μείνει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Ζλάταν ελπίζει να μείνει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο!

bet365

Στην Τσέλσι τίποτα δεν πάει καλά φέτος, πέρα από το Champions League, όπου ήρθε η πρόκριση στους «16». Εκεί αντίπαλος των «μπλε» είναι η Παρί του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος ελπίζει να μείνει ο Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Η Τσέλσι διανύει άθλια σεζόν μέχρι στιγμής. Η καρέκλα του Μουρίνιο δεν τρίζει απλά, έχει σπάσει κιόλας. Μάλιστα τα Μέσα θέλουν εκπρόσωπο του Χουάντε Ράμος να είναι στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί για τον Ισπανό κόουτς.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως, ελπίζει να παραμείνει στον πάγκο των «μπλε» ο «Special One».

«Το να παίζεις κόντρα στην Τσέλσι δεν είναι εύκολο, ακόμη και όταν δεν τα πάνε τόσο καλά στη δική τους διοργάνωση.

Πρέπει να σεβαστούμε την Τσέλσι, δεν την υποτιμούμε. Εχουν σπουδαίους παίκτες και εμπειρία από το Champions League και έχουν έναν καλό προπονητή», είπε αναφορικά με τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League και συνέχισε για την δύσκολη κατάσταση που είναι ο Μουρίνιο:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον έχω δει ξανά σε τέτοια κατάσταση, όπου αντιμετωπίζει δυσκολίες. Συνήθιζα να τον βλέπω να παλεύει για την πρώτη και δεύτερη θέση, οπότε αυτό είναι κάτι καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός σούπερ σταρ και συνέχισε, απατώντας για το αν πρέπει να φύγει ή όχι ο Πορτογάλος:

«Δεν ξέρω πως πραγματικά είναι η κατάσταση. Πιστεύω ότι εξαρτάται από το τι θέλει το μεγάλο αφεντικό, ο Αμπράμοβιτς. Ωστόσο, ελπίζω για την Τσέλσι να μείνει, επειδή θέλουμε να παίζουμε κόντρα στους καλύτερους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα