Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ 1-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ 1-1 (vid)

bet365

Σχεδόν αποκλειστικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα, ο ΠΑΟΚ πέρασε στους «16» του Κυπέλλου με το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Καλό τεστ για τους... άβγαλτους παίκτες του «δικεφάλου».
Ο Ιγκόρ Τούντορ θα μπορούσε να δηλώσει ικανοποιημένος από την αποτελεσματικότητα των νεαρών παικτών όσον αφορά την επίθεση και το γκολ που πέτυχαν μόλις στην πρώτη φορά που βγήκαν μπροστά και έφτασαν στην περιοχή του Δασκαλάκη. Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την υπεροχή και την άνεση να παίξει, πιέζοντας αρκετά για το πρώτο ημίωρο και έχοντας την κατοχή της μπάλας, ο «δικέφαλος του βορρά» προηγήθηκε με τον Δημητριάδη στο 16' με ωραίο μονοκόματο σουτ έπειτα από σέντρα του Κάκο. Η απλότητα της μεταβίβασης της μπάλας και το τελείωμα ήταν από τα καλά στοιχεία της φάσης, όμως, ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Στο 32' κι έπειτα απ' ορισμένες προσπάθειες που δεν έβρισκαν στόχο, ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε με το χαμηλό σουτ του Αλαμάνη, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με ισορροπία και ισόπαλο σκορ 1-1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν κατάφερε ξανά με πολύ απλό παιχνίδι να φτάσει στην περιοχή και με τον Κούστα να φτάσει κοντά σε ένα καταπληκτικό γκολ, ωστόσο, μετά το στοπάρισμα με το στήθος, το ανάποδο ψαλίδι δεν του «έπιασε» όπως θα το ήθελε! Οι Βολιώτες παραπονέθηκαν για πέναλτι σε φάση με τον Σκόνδρα στο 52'με τη μπάλα να χτυπάει στο απλωμένο χέρι του αρχηγού του «δικεφάλου». Πιο σοβαρή και ανταγωνιστική η εικόνα της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάκο έκανε ένα καλό σουτ στο 69' έξω από την περιοχή λίγο μετά από μια στιγμή αγωνίας στα καρέ του Ολυμπιακού με τη μπάλα ν' απομακρύνεται τελευταία στιγμή προ κενής εστίας και το ματς συνεχίστηκε δίχως ιδιαίτερες φάσεις, μέχρι το δυνατό σουτ του Κοροβέση στις καθυστερήσεις από πλάγια θέση, όμως το 1-1 παρέμεινε δίκαια μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα.
Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
1.ΠΑΟΚ 7
2.Πανθρακικός 4
3.Χανιά 4
4.Ολυμπιακός Βόλου 1
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46' Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (68' Γκουγκούδης), Τσιλιγγίρης (53' Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης
ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (84' Παναγιωτίδης), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Συράκος (46' Κούστα), Κάκκο (84' Κτιστόπουλος), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Αντώνης, Πατράλης
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα