Χανιά-Πανθρακικός 2-2 (vid)

Gazzetta team
Χανιά-Πανθρακικός 2-2 (vid)

bet365

Χανιά και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την πρόκριση, η οποία άλλαξε δύο φορές χέρια κατά τη διάρκεια του ματς!

Μετά την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, ήταν η σειρά του Πανθρακικού να χριστεί θύμα έκπληξης και να μείνει εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. Μία έκπληξη που για να γίνει χρειάστηκε η πρόκριση να αλλάξει δύο φορές χέρια στο ισόπαλο 2-2 παιχνίδι των Χανίων με την τοπική ομάδα.

Γκολ και... ξύλο
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα και συχνές διακοπές λόγω τραυματισμών. Αυτή την υπεροχή τους μάλιστα, δεν άργησαν να την μετουσιώσουν σε γκολ, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Δεινόπαπας κέρδισε το πέναλτι από τον Ζδράβο-Ρίζο. Ο Ρίκα πήρε το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Πασχαλάκη στην εκτέλεση του Μασάδο και έβαλε τα Χανιά μπροστά στο σκορ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Μίλαν.

Η εξέλιξη αυτή άρχισε να αλλάζει την ροή που φαινόταν να έχει ο αγώνας μέχρι εκείνο το σημείο, καθώς ο Πανθρακικός άρχισε να γίνεται απειλητικός χάρη στις προσπάθειες του Νικόλτση από την δεξιά πλευρά. Έτσι στο 18' ο Ψάλτης με ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως ο Μπλάζιτς μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το πλασέ του Χασομέρη μέσα από την μικρή περιοχή, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1.

Ανατροπή στην ανατροπή
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως τελείωσε το πρώτο, έχοντας πλέον και τον Χαβίτο στον ρόστερ της. Από τον Ισπανό μέσο μάλιστα ξεκίνησε και η φάση του 55ου λεπτού, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-1 με τον Μαρκόπουλο, με την πρόκριση πλέον να βρίσκεται στα χέρια του Πανθρακικού.

Όχι για πολύ όμως, καθώς οι Κρητικοί αμέσως άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς. Στο 58΄ είχαν δοκάρι με τον Γκέσιο, όμως 10 λεπτά αργότερα δεν αστόχησε και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Έκτοτε και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι μεγάλες φάσεις απουσίαζαν, καθώς κυριάρχησε το δυνατό παιχνίδι και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Χανιά: Μπλάζιτς, Διαμαντόπουλος, Καρτσάμπας, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Μασάδο, Ρίκκα (63΄Νύκταρης), Σαϊνε, Τσούτσης, Δεινοπαπας (75΄Σάντερσον), Γκέσιος.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαχρήστος (58΄Ποτουρίδης), Χασομέρης (46΄Χαβίτο), Σετί, Ρίζος (70΄Ροζέιρο), Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ψάλτης, Νικόλτσης, Μαρκόοουλος, Μουδούρογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα