Στον τελικό με την Ρίβερ Πλέιτ η Μπαρτσελόνα! (gTV+pics)

Στον τελικό με την Ρίβερ Πλέιτ η Μπαρτσελόνα! (gTV+pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στον τελικό με την Ρίβερ Πλέιτ η Μπαρτσελόνα! (gTV+pics)

bet365

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Γκουανγκζού Εβεργκράντε και θα παίξει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Μέσι δεν έπαιξε, ο Νεϊμάρ πανηγύρισε από τον πάγκο κι ο Λουίς Σουάρες ήταν... ασταμάτητος.

Ο Ουρουγουάνος πέτυχε χατ-τρικ εις βάρος της Γκουανγκζού Εβεργκράντε του Σκολάρι, διαμορφώνοντας το 3-0.

Στο «Nissan Stadium» της Γιοκοχάμα, η Μπαρτσελόνα έδειξε το κανονικό της πρόσωπο, αν και δεν έπαιζαν Νεϊμάρ και Μέσι. Γι αυτό φρόντισε ο... τρίτος της παρέας, Λουίς Σουάρες.

Ο επιθετικός των Καταλανών «χτύπησε» στο 39' κάνοντας το 1-0, αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 5ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, ο Σουάρες έκανε το 2-0 από την ασίστ του Ινιέστα και 17' αργότερα δεν έκανε λάθος και από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Κινέζοι το μόνο που έχουν να θυμούνται, πέρα από την εμπειρία, είναι μια κεφαλιά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που έβγαλε έξοχα ο Μπράβο, πέφτοντας στη γωνία του.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ο μικρός τελικός μεταξύ της Χιροσίμα και της Γκουανγκζού θα γίνει νωρίτερα την ίδια μέρα.

 

Τελευταία Νέα