Επανεξέταση από ΕΕΑ για Μαρινάκη ζητά ο Ολυμπιακός

Επανεξέταση από ΕΕΑ για Μαρινάκη ζητά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Επανεξέταση από ΕΕΑ για Μαρινάκη ζητά ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την ΕΕΑ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Θυμίζουμε πως η ΕΕΑ έκρινε ότι ο ασκείται διοίκηση από το Μαρινάκη τη στιγμή που του έχει μπει ο περιοριστικός όρος άσκησης των καθηκόντων του προέδρου μιας ομάδας.

Φυσικά, μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος, καθότι δεν μπορεί να μπει «χέρι» στην περιουσία του εκάστοτε επιχειρηματία, απλά δεν μπορεί να ασκεί διοίκηση.

Ετσι, στον Ολυμπιακό έχουν με το μέρος τους και την επιστολή του κ. Περάκη που κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν επετράπη στον πρόεδρο της επιτροπής, κ. Παπαλάκη να λάβει μέρος στην ψηφοφορία. Αν γινόταν αυτό, πιστεύεται ότι και το χρηματικό πρόστιμο των 300.000 ευρώ δεν θα είχε μπει, αλλά και δεν θα ήταν υποχρεωμένος ο κύριος Μαρινάκης να παραιτηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα