Μέσα στη «μαυρίλα» της Τσέλσι, ο Μουρίνιο ξέρει από χιούμορ (vid)

Μέσα στη «μαυρίλα» της Τσέλσι, ο Μουρίνιο ξέρει από χιούμορ (vid)

Όντας καλεσμένος σε εκπομπή της Κλερ Μπάλντινγκ με... Χριστουγεννιάτικο κλίμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε για λίγο στην άκρη τα άλυτα προβλήματα της Τσέλσι, ήταν χαλαρός και ευδιάθετος και χάρισε... μοναδική ατάκα γι' ακόμα μια φορά! 

Μέσα στη «μαυρίλα» της Τσέλσι, ο Μουρίνιο ξέρει από χιούμορ (vid)

Ο «special one», ερωτηθείς από την παρουσιάστρια της εκπομπής για το γεγονός που τον κάνει χαρούμενο όταν βρίσκεται μακριά από το γήπεδο και το ποδόσφαιρο έδωσε μοναδική απάντηση...

«Τι σε κάνει χαρούμενο και ποιες είναι οι στιγμές που πάντοτε σκέφτεσαι και σε κάνουν να χαμογελάς όταν δεν είσαι στην άκρη του πάγκου;» ήταν η ερώτηση για να αποκριθεί ο Μουρίνιο: «Αυτή τη στιγμή, μόνο μια νίκη θα με έκανε χαρούμενο»!

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να μιλήσει ειλικρινά για τη σχέση του με τους άλλους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ, ξεχώρισε τον Σαμ Άλαρνταϊς για τον οποίο είπε «μια κάρτα δεν θα μου έφτανε να του γράφω... Σε άλλους... πφφφ...». 

Και αγανακτισμένος οπαδός της Τσέλσι να είσαι, τον συμπαθείς αυτό τον τύπο...

 

What would make Jose Mourinho smile? Watch how the Chelsea boss has gone from Special One to Unhappy One: http://trib.al/5e5SUEO

Δημοσιεύτηκε από Match of the Day στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

"The Christmas card is not big enough!"

"To Big Sam, the Christmas card is not big enough!"Jose Mourinho reveals his three levels of Christmas cards for other Premier League managers.Watch the Chelsea Football Club boss and Steven Gerrard on the #ClareBaldingShow tomorrow, 8pm, BT Sport 1.

Δημοσιεύτηκε από BT Sport στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Best of internet