Ολυμπιακός: Μία ακόμη νίκη για να... ξεκουραστούν!

Ολυμπιακός: Μία ακόμη νίκη για να... ξεκουραστούν!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Μία ακόμη νίκη για να... ξεκουραστούν!

bet365

Μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων ακόμη μένει το ματς της Μυτιλήνης κόντρα στην Καλλονή. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη χρόνο για να βάλουν στο μυαλό τους τη λέξη «ξεκούραση»

Το 23ο επίσημο φετινό του ματς έδωσε ο Ολυμπιακός στην Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη 19η (με τον Παναθηναϊκό άνευ αγώνα) νίκη τους και συνεχίζουν...

Μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων έχουν ακόμη ένα ματς, αυτό στη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του. Και πως να μην είναι άλλωστε; Τρεις μόλις ήττες, οι δύο από την... σαρωτική Μπάγερν κι η άλλη από την Άρσεναλ που ύστερα από τόσα χρόνια κυνηγάει τον τίτλο στην Premier League και όλοι σ' αυτόν τον πλανήτη ξέρουν το μέγεθός της. Το άλλο ματς στο οποίο δεν νίκησαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι αυτό με τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2).

Το χθεσινό 1-2 επί της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο που μπήκε μετά τον αποκλεισμό από τους «κανονιέρηδες»: Νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό που απομένει για την ολοκλήρωσή του είναι να περάσει νικηφόρα και από τη Μυτιλήνη το Σάββατο (19/12).

Χρόνος για ξεκούραση, προς το παρόν, δεν υπάρχει και γι αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν σήμερα στις 16:00 στο Ρέντη και αύριο θα πετάξουν για τη Λέσβο. Μετά θα μπορούν να βάλουν στο μυαλό τους τη λέξη «ξεκούραση», τώρα έχουν μπροστά τους μία ακόμη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα