Όλα όσα έγιναν στα ματς Κυπέλλου την Τετάρτη (vids)

Gazzetta team
Όλα όσα έγιναν στα ματς Κυπέλλου την Τετάρτη (vids)

bet365

Διαβάστε για τη διαμόρφωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και τις ομάδες που βρίσκονται στην επόμενη φάση του θεσμού μετά και τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός στη «Ριζούπολη» χρειάστηκε δύο γκολ του ... στρατιώτη Φουστέρ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης και να προκριθεί. Την ίδια ώρα, ο Πλατανιάς αν και ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιγιάλειο πέρασε μαζί με τους «ερυθρόλευκους» στην επόμενη φάση, λόγω της ήττας που υπέστη η «ελαφρά ταξιαρχία» από τους Πειραιώτες.

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στην Κρήτη και οι δύο ομάδες πέρασαν μαζί στην επόμενη φάση, από τη στιγμή που δεν αρκούσε στη Ζάκυνθο η νίκη με σκορ 1-0 επί του Παναιτωλικού στο άλλο ματς του 2ου γκρουπ.

Όπως το έκανε και απέναντι στον Πανσερραϊκό, η Καλλονή με ανατροπή επιβλήθηκε 2-1 του Κισσαμικού και συνόδευσε τον Αστέρα Τρίπολης στους «16», με τους Αρκάδες να εκμεταλλευόνται το γκολ του Ταξιάρχη Φούντα για να κλειδώσουν και την πρωτιά του ομίλου με το 1-0 στις Σέρρες.

Ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση με το τελικό 4-2 επί της Καλλιθέας αν και έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων βλέποντας την αντίπαλό του προσωρινά να ισοφαρίζει, ενώ η Βέροια επικράτησε 1-0 της Λαμίας και βρίσκεται επίσης στους «16».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα