«Ο Μπουμάλ θέλει Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Ο Μπουμάλ θέλει Παναθηναϊκό»

bet365

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ, με τον Παναθηναϊκό να είναι το φαβορί.

Γερά στο κόλπο της απόκτησης του Ολιβιέ Μπουμάλ έχει μπει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Καμερουνέζο άσο του Πανιωνίου και ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.

Ωστόσο, αυτό που τονίζεται από την Πλατεία, είναι πως: «θα πάρουμε την τελική απόφαση μετά το ματς με τον Ατρόμητο, προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός». Στα θετικά για τους «πράσινους», όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της «Live Sport», πως ο Μπουμάλ θέλει Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πως θα παίξει πιο εύκολα απ' ότι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι» δεν αποκλείεται να προτείνει και έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ δεν έχει σκοπό να μπει σε συζητήσεις αν ο ποδοσφαιριστής βγει σε... πλειστηριασμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα