Μελισσανίδης: «Το ποδόσφαιρο θα το φτιάξουμε εμείς»

Μελισσανίδης: «Το ποδόσφαιρο θα το φτιάξουμε εμείς»

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Το ποδόσφαιρο θα το φτιάξουμε εμείς»

bet365

Αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που περιμένει τις εξελίξεις και στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες του για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αποκαλύπτει η «Goal», ο «Τίγρης», μιλώντας σε συνεργάτες του αναφέρει πως μαζί με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μελισσανίδης χαρακτηριστικά τονίζει: «Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Φυσικά και δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο».

Αυτό που θέλει, δεν είναι να «αλλάξει ο χαλίφης, αλλά επιτέλους να φτιάξει το προϊόν. Γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει. Δεν είναι δυνατόν... νεκροκεφαλές να διοικούν το ποδόσφαιρο».

Επίσης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΟΠΑΠ, αλλά και τα οφέλη που θα έιχει: «Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ποντάρει πάνω σε καθαρά παιχνίδια. Και ο Οργανισμός μπορεί να εξασφαλίσει στο κράτος πολλά κέρδη, χρήματα που τώρα φεύηουν, μέσα από τα κουπόνια του».

Ακόμα, ο «Τίγρης», αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι. «Θα ήταν το καλύτερο, όμως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Μαρινάκης να καθόταν σε ένα τέτοιο τραπέζι. Γι΄αυτό εμείς πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν θα μπορούσε να κρύψει στους συνεργάτες του και την οργή του για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, λέγοντας τους: «Δεν είναι δυνατόν να μη δίνει στην ΑΕΚ το πέναλτι του Γιόχανσον στη Νέα Σμύρνη και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα... σκυλιά».

Επίσης, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέφερε: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το γήπεδό μας, το δικό μας σπίτι, στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια. Η ΑΕΚ έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Έτσι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα πιο ελκυστικό προϊόν ώστε να έρθει ξανά κοντά στο ποδόσφαιρο. Γιατί με τη σημερινή κατάσταση της αναξιοπιστίας και της διαφθοράς σε λίγο κανείς δεν θα πατάει το πόδι του σε γήπεδο, κανείς δεν θα ασχολείται».

Τέλος, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», δείχνε να έχει τις ίδιες απόψεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε αναφέρει πως περιμένει εξελίξεις τους επόμενους μήνες στο θέμα της «εγκληματικής», κάτι που θεωρεί πως θα συμβεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος κάνει λόγο για εξελίξεις που «θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα