Φιλανθρωπικό παιχνίδι στη Βούλα

Φιλανθρωπικό παιχνίδι στη Βούλα

Αγώνας για την ενίσχυση της ΜΚΟ «Πόρτα Ανοιχτή» πρόκειται να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Star Sports Club στη Βούλα. 

Φιλανθρωπικό παιχνίδι στη Βούλα
Πρόκειται για αγώνα που γίνεται για ενισχυθεί οικονομικά η ΜΚΟ «Πόρτα ανοιχτή» (Φίλοι της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών). Στον εν λόγω φιλανθρωπικό αγώνα, η μικτή ομάδα ΣΤΑ.ΣΥ. (Σταθερές Συγκοινωνίες) και Star Sports Club με την οποία αγωνίζονται βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και γνωστοί καλλιτέχνες, θα αντιμετωπίσει την μεικτή ομάδα Εκπαιδευτικών Ομίλων (ΙΕΚ Ξυνή Γλυφάδας και εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη), με στόχο τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα να διατεθούν για την στήριξη της μη κερδοσκοπικής αυτής εταιρείας.
 
Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Star Sports Club (Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, πριν την Α' πλαζ Βούλας). O αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού / Αργυρούπολης. Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη τιμή εισιτηρίου, συνεπώς οι φίλαθλοι που θα τον παρακολουθήσουν, μπορούν να προσφέρουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Star Sports Club: 210 / 4030455
ΙΕΚ Ξυνή Γλυφάδας: 210 / 9640117

Best of internet