Γήπεδο εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Γήπεδο εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο! (pics)

bet365

Η ΕΠΟ έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα ορίζοντας το ματς στην Ριζούπολη. Η... διαμάχη στον Απόλλωνα και οι φωτογραφίες από το γήπεδο.

Ο Απόλλων Σμύρνης εδώ και μέρες είχε κάνει συντονισμένες κινήσεις για να μην διεξαχθεί το ματς αυτό στην Ριζούπολη. Την ώρα που ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Απόλλωνας είναι σε κόντρα για το ποιός έχει φέρει σε αυτήν την τραγική κατάσταση το γήπεδο και το ποιός οφείλει να το συντηρήσει η ΕΠΟ παρά τις εκκλήσεις και τις... φωνές του Απόλλωνα αποφάσισε να ορίσει εκεί τον αγώνα. Ο Απόλλων μάλιστα εκτός από το γήπεδο του Περιστερίου επιχείρησε να βρει και άλλες λύσεις.

Το πλάνο για το γήπεδο ήταν να κλείσει μετά το ματς με την Καλλιθέα, ωστόσο παρόλα αυτά η ΕΠΟ το έκρινε ως... κατάλληλο για έναν τέτοιο αγώνα. Ένα άκρως επικίνδυνο γήπεδο που θα μπορούσε να βλάψει την σωματική ακεραιότητα των παικτών των 2 ομάδων. Ένα γήπεδο που ήταν σαν... χωράφι και το οποίο είχε σε ελάχιστα σημεία χόρτο. Σε κάποια μάλιστα το πόδι... βούλιαζε. Ο Απόλλων ελπίζει πως θα μπορέσει να βρεθεί μία λύση για να κλείσει το γήπεδο και να γίνει χειμερινή επανασπορά.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι προβολείς άναψαν λίγη ώρα πριν την σέντρα, δεν λειτούργησε ποτέ ο ηλεκτρονικός πίνακας ενώ στο τέλος είχε πρόβλημα ακόμα και το ηλεκτρονικό πινακάκι για τον έξτρα χρόνο... Δείτε φωτογραφίες στην Gallery.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα