Στουτγκάρδη - Μπράουνσβαϊγκ 3-2

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Μπράουνσβαϊγκ 3-2

bet365

Η Στουτγκάρδη χρειάστηκε την παράταση, για να πάρει την πρόκριση επί της Μπράουνσβαϊγκ (3-2). Στα προημιτελικά και η Χέρτα (2-0 τη Νυρεμβέργη).

Η Στουτγκάρδη χρειάστηκε ένα γκολ του Σούνιτς στο 118', για να επιβληθεί με 3-2 της Μπράουνσβαϊγκ και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν γενναία και το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εκείνους. Μόλις στο 6' η Άιντραχτ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από κεφαλιά του Ντεκαρλί στο δοκάρι ο Μπάφο έκανε το 0-1!

Το ματς άνοιξε και οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για την ισοφάριση. Μετά τις ευκαιρίες των Κόστιτς (8', 9', 18', 19'), που το πήρε προσωπικά, ο Νίντερμαϊερ έκανε το 1-1 στο 21'. Στο 30' ο Κόστιτς είχε δοκάρι, με τους Σουβούς να πιέζουν, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη, με τον Σούνιτς να έχει δοκάρι στο 53'. Τα λιοντάρια προσπάθησαν να απειλήσουν στην αντεπίθεση, με τον Κρούζε να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 88' και το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 99' με τον Βέρνερ, πριν ο Αντέμι κάνει το 2-2 στο 110'! Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάμε στα πέναλτι, ο Σούνιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κόστιτς έκανε το τελικό 3-2!

Πέρασε η Χέρτα
Η Χέρτα δεν εντυπωσιάζει μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζει και στο Κύπελλο. Οι πρωτευουσιάνοι έφυγαν με νίκη 2-0 από τη Νυρεμβέργη και θα δώσουν το παρών στα προημιτελικά. Οι γηπεδούχοι άφησαν στην ομάδα του Νταρντάι την πρωτοβουλία, όμως μάλλον δεν ήταν η σωστή επιλογή. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με υπομονή και έχασαν την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Καλού στο 15', πριν πάρουν το προβάδισμα στο 32' με τον Νταρίντα μετά από προσπάθεια του Ιμπίσεβιτς. Οι Βερολινέζοι κράτησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση επιθετικά. Το παιχνίδι άνοιξε, όμως η Χέρτα ήταν καλή αμυντικά και στο 65' τα πάντα τελείωσαν. Κόρνερ του Νταρίντα, κεφαλιά του Μπρουκς και 0-2. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πάλι μετά το 80', όμως παρά την πίεση δεν κατάφεραν να κάνουν ευκαιρίες, με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα