Παντζιαράς: «Κερδίσαμε δίκαια τον Άρη»

Gazzetta team
Παντζιαράς: «Κερδίσαμε δίκαια τον Άρη»

bet365

Ο Ανδρέας Παντζιαράς χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της Δόξας επί του Άρη, ενώ ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα είπε τα εξής: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Στο πρώτο μέρος, νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε από τον Άρη. Είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις, με τον Γαϊδαρτζή και τον Κουμπρόγλου.

Στο δεύτερος μέρος είχαμε ένα μετριότατο 20λεπτο και στην ουσία απειληθήκαμε χωρίς λόγο, αφού πουλήσαμε πολύ εύκολα μπάλες στον χώρο του κέντρου. Με τους ψηλούς παίκτες που είχε ο Άρης στην περιοχή και με την είσοδο του Κυβελίδη, δυσκολευτήκαμε από κάποιες σέντρες των Γεωργιάδη, Τσουμάνη ή ακόμα και του Πόι που έπαιζε με αντίθετο πόδι. Ο Άρης είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Και εμείς όμως είχαμε δύο καλές φάσεις. Η μία ήταν στο φάουλ του Ρεβυθόπουλου, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σιδεράκης και η άλλη με τον Γαϊδαρτζή. Η νίκη μας, ήταν δίκαιη. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, δείξαμε ότι έχουμε ποδοσφαιρική ικανότητα.

Να ευχηθώ στον Άρη, να πετύχει τον στόχο του. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να μπορούσαμε και εμείς να είμαστε κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου. Από δικά μας λάθη όμως σε κάποια παιχνίδια, μείναμε αρκετά πίσω. Στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται να έχεις λογική στην προσέγγιση ενός στόχου. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος».

Για τις τρεις συνεχόμενες νίκες επί του Άρη: «Η Δόξα είναι μία ιστορική ομάδα. Όταν παίζει με μεγάλες ομάδες, όπως ο Άρης, βγάζει τον πραγματικό της εαυτό. Πέρυσι αλλά και φέτος, δίκαια κάναμε τις τρεις νίκες. Σίγουρα στον Άρη άλλαξαν πολλά πράγματα και είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι. Και εμείς όμως αλλάξαμε πολλά πράγματα, αλλά ακόμα δεν τα έχουμε βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το κατά πόσο λειτούργησε ευεργετικά το ρεπό της Δόξας, το περασμένο Σαββατοκύριακο: «Η εικόνα μας, θα ήταν ίδια, ακόμα και αν παίζαμε πριν τρεις μέρες».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα