Νάπολι - Βερόνα 3-0

Gazzetta team
Νάπολι - Βερόνα 3-0

bet365

Η Νάπολι δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει στα προημιτελικά του Coppa Italia μετά το 3-0 σε βάρος της Βερόνα στο San Paolo.

Χωρίς να χρειαστεί να κάνει το εξαιρετικό, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελλάς και τσέκαρε τη συνάντησή της με την Ιντερ στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι Παρτενοπέι έκαναν... άπειρες επιθέσεις σε βάρος της ουραγού της Serie A, έχασαν πέναλτι για να επικρατήσουν τελικά 3-0 και να σκάσουν ξανά χαμόγελα μετά την ήττα από την Μπολόνια και την ισοπαλία με την Ρόμα στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 4' η Νάπολι άνοιξε το σκορ, όταν ο Ιγουαΐν έφυγε από αριστερά και γύρισε στον Ελ Καντουρί ο οποίος έκανε τη δουλειά από κοντά (1-0). Στο 21' ο Μέρτενς πέτυχε νέα γκολάρα μετά την Ευρώπη όταν πήρε μπάλα στο κέντρο και αφού απέφυγε 3-4 αντιπάλους νίκησε τον Κόπολα με το αριστερό (2-0). Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο πιτσιρικάς των φιλοξενούμενων, Κεκίν, είχε δοκάρι με φαλτσαριστό σουτ. Στο 74' ο ο Φαρέ ανέτρεψε τον Μέρτενς μέσα στην περιοχή αλλά ο Χάμσικ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ενα λεπτό αργότερα ο Χοσέ Καγιεχόν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από κοντά ύστερα από προσπάθεια του Καγιεχόν.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Στρίνιτς, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Μάτζιο, Βαλντιφιόρι, Ελ Καντουρί, Αλαν (67' Τσαλομπάχ), Νταβίδ Λόπεθ (49' Χάμσικ), Ιγουαΐν (71' Καγιεχόν), Μέρτενς.

Ελλάς Βερόνα (Λουίτζι Ντελ Νέρι): Κόπολα, Πιζάνο, Μόρας (77' Βινκ), Μπιανκέτι, Χελάντερ, Γιάνκοβιτς, Χάλφρεντσον, Βσόλεκ, Κεκίν (61' Τζακάνι), Σιλιγκάρντι (46' Γκρέκο), Φαρέ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα