Τεννές: «Ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τεννές: «Ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια» (vids)

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός επικράτησε δίκαια στο ματς Κυπέλλου. Τι τόνισε ο Τζιώρας.
Ο Μπάμπης Τεννές, τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε για:
Τον αγώνα με Ολυμπιακό: Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε πει με τα παιδιά πως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Το Κύπελλο δεν ήταν στους στόχους τους δικούς μας. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό ματς με το γήπεδο να μην βοηθάει τις δύο ομάδες και περισσότερο δεν βοήθησε ούτε τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι τελείωσε. Ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Φανήκαμε άκρως ανταγωνιστικοί και κοιτάμε το επόμενο ματς με την Παναχαϊκή.
Το εάν κέρδισε πράγματα η ομάδα του: Ναι. Συμφωνώ πως κερδίσαμε πράγματα. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό και είσαι ανταγωνιστικός σίγουρα έχεις πολύ καλύτερη ψυχολογία και πολύ καλά πιστεύω και στα αποδυτήρια το συζητήσαμε με τα παιδιά και το κατάλαβαν. Ψυχολογικά μας βοηθάει πολύ για την συνέχεια. Αφού μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό και να πάμε καλά με τις ομάδες της κατηγορίας.
Το αγωνιστικό πρόσωπο του Απόλλωνα: Θα σας πω ότι πολύ μεγάλη σημασία παίζει η τακτική. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Οργανωμένοι. Δεν νομίζω πως ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες που κάνει συνήθως. Όλα τα παιδιά ήθελαν να παίξουν και να δείξουν το καλύτερο. Αυτά πάντα συμβαίνει όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα. Και πριν μιλήσω εγώ τα παιδιά ήταν έτοιμα από μόνα τους για να παίξουν το ματς.
Ο Τζιώρας από μέρους του είπε για:
Την αναμέτρηση και την κατάσταση του γηπέδου: Παίξαμε καλά. Το παλέψαμε το ματς. Πάντα μπαίνουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Διεκδικήσαμε τις πιθανότητές μας με τον Ολυμπιακό αλλά ηττηθήκαμε. Δείξαμε τις δυνατότητές μας. Στόχος είναι η άνοδος.
Ο αγωνιστικός χώρος είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό. Και επειδή είμαστε ποιοτική ομάδα μας δυσκολεύει. Ελπίζουμε πως τώρα με την σπορά που θα γίνει θα φτιάξει το γήπεδο και γιατί ο καλός αγωνιστικός χώρος μας ευνοεί.
Προσωπικά δεν στέκομαι στην διαιτησία και δεν έχω άποψη για τις φάσεις του αγώνα. Δεν θεωρώ ότι κρίθηκε από την διαιτησία το ματς. Δεν επηρεάσε το αποτέλεσμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα