Σίλβα: «Καιρό είχαμε να δούμε παίκτη από τους Νέους σαν τον Τσιμίκα» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Καιρό είχαμε να δούμε παίκτη από τους Νέους σαν τον Τσιμίκα» (vids)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα εξήρε για ακόμα μία φορά τις αρετές του εξαιρετικού Τσιμίκα. Τι σχόλιο έκανε για τον νεαρό άσο και το ματς.
Ο Μάρκο Σίλβα επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το τι κρατάει από το παιχνίδι: Για μένα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα έχω να θυμάμαι είναι ο αγωνιστικός χώρος. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες αλλά δεν γίνεται να παιχθεί ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο αλλά σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι αδύνατο. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε ως πρώτοι που ήταν ο αρχικός στόχος. Το παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα. Από κάποιους παίκτες σήμερα πήραμε πολύ καλές... απαντήσεις και από άλλους όχι. Αυτά γίνονται όμως στο ποδόσφαιρο.
Τον Τσιμίκα και τα περιθώρια εξέλιξής του: Φυσικά είναι ένας παίκτης που προπονείται με την πρώτη ομάδα καθημερινά διότι το αξίζει. Έχει δώσει δείγματα και έχει δείξει πως αξίζει. Είναι η εναλλακτική του Μαζουάκου. Είναι ένα παιδί που αξίζει. Είμαστε χαρούμενοι διότι έχουμε καιρό να δούμε ένα παιδί να στέκεται τόσο καλά από την 2η ομάδα. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιον παίκτη από τους Νέους. Εφόσον συνεχίσει έτσι θα πάρει και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Περισσότερες ευκαιρίες. Φυσικά πρέπει να τονίσουμε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Είναι ταπεινός και θα συνεχίσει να δουλεύει. Το πιστεύουμε αυτό. Δεν έχουμε αμφιβολία γι' αυτό. Πρέπει να συνεχίσει έτσι διότι είναι άλλο το επίπεδο σε σχέση με τους Νέους. Και επιθετικά έχει δείξει πολύ καλή εικόνα. Από αυτόν περιμένουμε περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη βελτίωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα