Σαμαράς: «Άδικο το αποτέλεσμα για τον Άρη»

Gazzetta team
Σαμαράς: «Άδικο το αποτέλεσμα για τον Άρη»

bet365

Ο Δημήτρης Σαμαράς μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας υποστήριξε πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Άρη με βάση τις ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι.

Ο αμυντικός του Άρη αρχικά είπε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι θα έρθουμε σε μία δύσκολη έδρα. Το ξεκίνημα μας, ήταν νωθρό, στη συνέχεια όμως δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στην συνέχεια είχαμε πάλι την υπεροχή και τις ευκαιρίες, δεν κινδυνεύσαμε από την Δόξα, σε μία αντεπίθεση όμως δεχθήκαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα συνεχίσαμε το ίδιο, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε. Έτσι, χάσαμε το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη από την Δόξα και τι φταίει για αυτό: «Τι να σας πω… Όταν κάτι γίνεται παραπάνω από δύο φορές, παύει να είναι σύμπτωση. Δύσκολα υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο. Κάθε ματς, εξαρτάται από τα δικά σου πόδια. Έτσι έγινε και σήμερα. Από τα δικά μας πόδια, χάσαμε το ματς».

Για το κατά πόσο αυτή η ήττα επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας: «Είναι φυσιολογικό να σε επηρεάζει , όταν είσαι αήττητος σε τόσα παιχνίδια. Δεν ρίχνει όμως την ψυχολογία μας. Εμείς θα συνεχίσουμε το ίδιο. Έχουμε έναν στόχο και πιστεύω ότι στο τέλος θα τον πετύχουμε».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και την νίκη της Δόξας: «Δεν είναι δίκαιη. Η ισοπαλία, θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και από την άλλη δεν κινδυνεύσαμε, παρά μόνο στην φάση του γκολ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές δίκαιο και άλλες άδικο».

Για κάποιες δηλώσεις που έκανε στην αρχή της χρονιάς, κάνοντας λόγο για διαφορά 15 ή 25 βαθμών μέχρι το τέλος της χρονιάς: «Δεν το είχα πει έτσι ακριβώς. Είχα δεχθεί μία ερώτηση από ένα δημοσιογράφο και ακούστηκε έτσι προς τα έξω. Σίγουρα οι παίκτες που ήρθαν, ήταν πολύ καλύτεροι και με ποιότητα. Πίστευα ότι από την αρχή θα είμαστε το μεγάλο φαβορί. Οι 15 ή 25 βαθμοί, είναι κάτι σχετικό. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά ειπώθηκε από έναν δημοσιογράφο και πάνω στην συζήτηση, το έβγαλε έτσι».

Για το πως υποδέχθηκε η ομάδα αυτό το αποτέλεσμα: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, δεν χρειάζεται να σκύψουμε τα κεφάλια. Το ποδόσφαιρο και η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε ακόμη ένα ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, για να κάνουμε καλές γιορτές και να είμαστε έτοιμοι για τον 2ο γύρο».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα