Εκτός η Μονακό, εύκολα η Μαρσέιγ (vid)

Gazzetta team
Εκτός η Μονακό, εύκολα η Μαρσέιγ (vid)

bet365

Η Μονακό δεν πείθει και μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Europa League ήρθε κι αυτός από το Λιγκ Καπ. Βαριά ήττα 3-0 από τη Μπορντό! Η Μαρσέιγ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση.

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, η Μονακό έμεινε κι εκτός Λιγκ Καπ! Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εκτός έδρας εμφάνιση και ηττήθηκε 3-0 από τη Μπορντό! Πολλά κενά στην άμυνα των Μονεγάσκων, τα οποία εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο οι γηπεδούχοι! Στο 14' η Μπορντό είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά από το σουτ του Ποκο, ο Ναρντί έδιωξε εντυπωσιακά. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ήρθε το τέρμα για τη Μπορντό. Ωραία ατομική ενέργεια του Ουνάς και άψογο πλασέ για το 1-0! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 39' είχαν νέα ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ναρντί νίκησε τον Ουνάς.Η Μονακό μπήκε δυνατά στο β' μέρος, αλλά στο 46' ο Ραγκί από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Η απάντηση της Μπορντό ήρθε άμεσα και στο 57' ο Ρολάν εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Πάσαλιτς και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0! Στο 88' ο Σεβέ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0 κι έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Εύκολα η Μαρσέιγ!

Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ η Μαρσέιγ, επικράτησε 3-2 της Μπουργκ Περονάζ εκτός έδρας! Οι Μασσαλοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές. Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ μόλις στο 13', όταν από εξαιρετικό συνδυασμό του Ισλα με τον Σαρ, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και σιγουριά στην άμυνα. Ενα λάθος του Σπαράνια έφερε το πέναλτι για τη Μπουργκ και ο Μπουσά από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο Οκάμπος και Μεντί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν! Καλό το ξεκίνημα της Μαρσέιγ στην επανάληψη και στο 51' ο Αργεντίνος φορ βρήκε δίχτυα για το 2-1! Η διαφορά δυναμικότητας εμφανής και στο 75' Καμπελά πέτυχε το 3-1! Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις. Δεύτερο λάθος του Σπαράνια, δεύτερο πέναλτι και ο Μπουσά από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 3-2!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα