Στέλνουν Καμπορέ και Μαμάεβ στον ΠΑΟΚ

Στέλνουν Καμπορέ και Μαμάεβ στον ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Στέλνουν Καμπορέ και Μαμάεβ στον ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ρωσία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τους Πάβελ Μαμαέβ και Σαρλ Καμπορέ, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να κατατεθούν και επίσημες προτάσεις για την απόκτησή τους.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport express» αναφέρει πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση δύο παικτών που αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα και στην ομάδα της Κράσνονταρ. Πρόκειται για τους Μαμάεβ και Καμπορέ. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια και έχει πετύχει 14 γκολ, ενώ ο δεύτερος σε 19 αναμετρήσεις έχει μια ασίστ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κούμπαν. Από τον ΠΑΟΚ ως είθισται δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα, ενώ όπως λένε από την Τούμπα και σ' αυτή την μεταγραφική σεζόν δεν πρόκειται να βγει τίποτα από την ΠΑΕ αν πρώτα δεν οριστικοποιηθεί συμφωνία με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα