Με 18άδα στην Πάτρα για την πρόκριση ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Με 18άδα στην Πάτρα για την πρόκριση ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και ο Άκης Μάντζιος πήρε στην Πάτρα 18 ποδοσφαιριστές με στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Ακόμα και η ισοπαλία... κάνει στον Λεβαδειακό στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου, όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, με την Παναχαϊκή. Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την Τετάρτη (16/12) την προετοιμασία του με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς και στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές, με την ομάδα του Γιάννη Κομπότη να αναχωρεί άμεσα για την Πάτρα. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μοσχονάς, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τόπι, Μάγκας, Στάθης, Μουλόπουλος, Καψάσκης, Μάρκοβιτς, Χατζηλάμπρος, Παππάς, Νικολάου, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Γιακουμάκης, Θέος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι από τον 4ο όμιλο ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί και μάλιστα ως πρώτος, με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή, Κέρκυρα να διεκδικούν μία θέση στους «16» του Κυπέλλου και τους Βοιωτούς να είναι σε πλεονεκτική θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα