Δεν το «κουνάει» απ' τη Λέστερ τον Ιανουάριο ο Μαχρέζ

Gazzetta team
Δεν το «κουνάει» απ' τη Λέστερ τον Ιανουάριο ο Μαχρέζ

bet365

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC, ο Ριάντ Μαχρέζ απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής στη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει.

Με 11 γκολ και 7 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ τόνισε πως εκτιμά την ομάδα του και την πίστη που έδειξε στις δυνατότητες του όταν τον απέκτησε, δείχνοντας πως θέλει να της το ανταποδώσει: «Νομίζω πως το καλύτερο είναι να μείνω εδώ. Όταν έληγε το συμβόλαιο μου στη Χάβρη, είχα 6 μήνες που μπορούσα να διαπραγματευτώ, όμως κανείς δεν ρώτησε για μένα. Μόνο η Λέστερ επέμεινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένιωθα πως με ήθελαν πραγματικά. Σίγουρα ήταν ρίσκο, καθώς δεν ήξερα τίποτα για την Αγγλία, όμως η κατάληξη, δηλαδή η φετινή πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι δικαίωση για μένα», συμπλήρωσε ο Αλγερινός.

Η Λέστερ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Barclays Premier League και το Σάββατο δοκιμάζεται στην έδρα της Εβερτον. Στο 3.30 το διπλό της ομάδας του Μαρέζ στην Interwetten.

Με 11 γκολ και 7 ασίστ, ο Μαχρέζ είναι απ' τους πολυτιμότερους «κρίκους» της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι, στην εντυπωσιακή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα στο Νησί.

Αναφορικά με τους επόμενους αγώνες, όπου η Λέστερ αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Έβερτον, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπόρνμουθ, ο Αλγερινός φάνηκε ρεαλιστής: «Δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε αυτή τη δυναμική. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι, όμως οι μεγάλες ομάδες λογικά θα επανέλθουν δριμύτερες κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα