Μπάγερν: Φεύγει ο Γκουαρντιόλα, υποψήφιος ο Αντσελότι!

Μπάγερν: Φεύγει ο Γκουαρντιόλα, υποψήφιος ο Αντσελότι!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπάγερν: Φεύγει ο Γκουαρντιόλα, υποψήφιος ο Αντσελότι!

bet365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου ότι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές να μη συνεχίσουν μαζί μετά το καλοκαίρι, ενώ οι Βαυαροί φέρονται να έχουν ήδη επαφές με τον Κάρλο Αντσελότι!
Ο κόουτς των Βαυαρών, υποστήριξε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα έπειτα από τις τελικές συζητήσεις που θα έχει με τους ανθρώπους της ομάδας του, ωστόσο, νεότερα δημοσιεύματα και κυρίως η «Independent» και η «Marca», κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση και φινάλε της θητείας του Γκουαρντιόλα στον πάγκο του συλλόγου του Μονάχου.
Έχοντας γευτεί και στη Bundesliga επιτυχίες και έχοντας δημιουργήσει μια καλοδουλεμένη μηχανή, την οποία κανείς δεν μπορεί να κοντράρει, ο Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει τονίσει στους ανθρώπους της Μπάγερν την ανάγκη που αισθάνεται για αλλαγή, αλλά και για ένα νέο ξεκίνημα στην ομάδα δίχως αυτόν.
Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν έρθει σε επαφή με τον Κάρλο Αντσελότι που έχει εκφράσει την επιθυμία του για επιστροφή στο ποδόσφαιρο και τους πάγκους, έπειτα από διάλειμμα ενός χρόνου.
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα