«Επιστρέφει στην Πόρτο ο Ερνάνι»

«Επιστρέφει στην Πόρτο ο Ερνάνι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Επιστρέφει στην Πόρτο ο Ερνάνι»

bet365

Για επιστροφή του Ερνάνι στην Πόρτο και άμεση διακοπή του δανεισμού του στον Ολυμπιακό κάνει λόγο ο πορτογαλικός Τύπος!

Ο δανεισμός του Ερνάνι από την Πόρτο στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Ο 24χρονος επιθετικός μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στους πρωταθλητές Ελλάδας με την Record να αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα πως ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ερνάνι με συνέπεια να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την επιστροφή του στους «Δράκους».

Bonus έως και 100 ευρώ σου προσφέρει η Vistabet για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Αουγκσμπουργκ με την Ντόρτμουντ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει σε μόλις τέσσερα ματς βασικός συμπληρώνοντας μόλις 595 αγωνιστικά λεπτά. Μάλιστα στο ματς με τον Παναιτωλικό έμεινε εκτός αποστολής ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί επικείμενης αποχώρησης του.

Δύσκολα ωστόσο θα βρει θέση στο ρόστερ της Πόρτο έχοντας να ανταγωνιστεί τους Μπραχίμι, Κορόνα, Βαρέλα και Τέγιο.

Έτσι, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου με την μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα