Στον «αέρα» ο Μουρίνιο, φήμες για Χουάντε Ράμος!

Στον «αέρα» ο Μουρίνιο, φήμες για Χουάντε Ράμος!

Κώστας Ζάλιαρης
Στον «αέρα» ο Μουρίνιο, φήμες για Χουάντε Ράμος!

bet365

Ναι μεν δεν προγραμματίστηκε έκτακτη σύσκεψη, ωστόσο, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συζήτησε με τη διοίκηση της Τσέλσι και το μόνο σίγουρο είναι πως ουδείς γνωρίζει αν ο Ζοσέ Μουρίνιο θα προλάβει το επόμενο ματς... Φημολογία για Χουάντε Ράμος με τη μορφή υπηρεσιακού κόουτς.
Οι διοικούντες τους «μπλε» συζήτησαν μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες εφ' όλης της ύλης, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπει ένα τέλος στην κατρακύλα της ομάδας, για την προσπάθεια αποφυγής της ζώνης του υποβιβασμού, για πιθανούς αντικαταστάτες εφόσον παρθεί η απόφαση ν' απομακρυνθεί ο Μουρίνιο αλλά και για την μυθικό του αποζημίωση ελέω του συμβολαίου που είχε υπογράψει μόλις πριν από μερικούς μήνες.
Όπως μεταφέρουν τα βρετανικά Μέσα, αυτή τη στιγμή επικρατεί πλήρης αβεβαιότητα για το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο των Λονδρέζων και δεν είναι καν σίγουρο αν θα προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ...
Ο Αμπράμοβιτς εμφανίζεται διστακτικός γι' ακόμα μια φορά λόγω της εκτίμησης που τρέφει προς τον άνθρωπο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως αν το δει ψυχρά επαγγελματικά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μάλλον επιβάλλεται αυτή τη στιγμή.
Σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί, φέρεται να εξετάστηκε το όνομα του Χουάντε Ράμος για ν' αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι το καλοκαίρι.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα