ΠΑΟΚ: Χάνει τον Ροντρίγκες για έξι εβδομάδες!

ΠΑΟΚ: Χάνει τον Ροντρίγκες για έξι εβδομάδες!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χάνει τον Ροντρίγκες για έξι εβδομάδες!

bet365

Ασχημα τα νέα των εξετάσεων για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Θλάση δευτέρου βαθμού», όπερ σημαίνει νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες!

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στον αγώνα με το Λεβαδειακό υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και «η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη αποθεραπεία στην οποία έχει ξεκινήσει ήδη να υποβάλλεται», όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πλατανιά στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική της Super League. Σε απόδοση 1.40 στην Expekt να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο «δικέφαλος».

Αντίθετα, ο Χάρης Χαρίσης έχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή του τετρακέφαλου και τις επόμενες μέρες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων θ’ ακολουθήσει προληπτικά ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι του λόγω του ότι προέρχεται από τραυματισμό.

Μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από την άδεια θα ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα