Σουάρες: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, όνειρο η Μπαρτσελόνα»

Σουάρες: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, όνειρο η Μπαρτσελόνα»

Κώστας Ζάλιαρης
Σουάρες: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, όνειρο η Μπαρτσελόνα»

bet365

Στη Λίβερπουλ, μπορεί να δέθηκε με τον καιρό και να περνούσε καλά. Στη Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε ότι ονειρευόταν να παίξει και γι' αυτό προσπαθεί κάθε φορά να αφήνει την ψυχή του στο γήπεδο.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει «δέσει» απόλυτα με τους Μέσι και Νεϊμάρ και ειδικά με τον Αργεντινό κάνουν και καλή παρέα, όπως φάνηκε και τον καιρό που εκείνος ήταν τραυματίας και ο Σουάρες τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό του για να τον μεταφέρει στο προπονητικό κέντρο για γυμναστική.
Ο τρόπος που έφυγε από τη Λίβερπουλ ήταν τέτοιος που έδειχνε τον πόνο του για την απώλεια του πρωταθλήματος του 2014 και η φιλοδοξία του για τίτλους και επιτυχίες τον οδήγησε στους «μπλαουγκράνα» ακόμα κι αν έπρεπε να περιμένει μέχρι τον περσινό Οκτώβριο για να παίξει έπειτα από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για τη δαγκωματιά στον Κιελίνι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Μιλώντας στον «Obseravator», είπε: «Ήταν όνειρό μου να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον πρέπει να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα με την ομάδα. Έχω ακόμα μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να πετύχω πολλά. Πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει και αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνω στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και ο λόγος είναι πως έχω μάθει να δίνω τα πάντα γιατί ποτέ δεν μου χαρίστηκε τίποτα και προσπαθώ ό,τι κερδίζω, να το κάνω με την αξία μου. Να δίνω πάντα το μάξιμουμ. Είχα όνειρο να παίξω για τη Μπαρτσελόνα και το ξέρουν αυτό οι οπαδοί μας, οπότε πάντοτε κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του συλλόγου».
 

LA LIGA Τελευταία Νέα