Δύσκολα για Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη

Νίκος Αθανασίου
Δύσκολα για Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη

bet365

Παρά τα σενάρια, πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν άμεσα στον Παναθηναϊκό σε διοικητικό πόστο οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο μυαλό του αλλαγές στο εσωτερικό της ΠΑΕ, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να αποτελεί την μοναδική μέχρι στιγμής και την πιο σημαντική από αυτές που ενδεχομένως να... έρχονται. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφή και με άλλα άτομα που πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν και προέκυψαν σενάρια για επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη και του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Σενάρια που στο άμεσο μέλλον αναμένεται να παραμείνουν σενάρια, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν είναι «ζεστός» για μετακόμιση στην Αθήνα λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του μετά το τέλος της τεράστιας καριέρας του ενώ οι σχέσεις του Γιώργου Καραγκούνη με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» παραμένουν «παγωμένες» μετά τα όσα έγιναν την περασμένη τριετία, όταν ακόμη ο «τυπάρας» βρισκόταν στην ενεργό δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα