Δάρας: «Αρβύλες τα ρεπορτάζ για Μπουμάλ...»

Δάρας: «Αρβύλες τα ρεπορτάζ για Μπουμάλ...»

Δάρας: «Αρβύλες τα ρεπορτάζ για Μπουμάλ...»

Την αισιοδοξία του για την αίσια, για τον Πανιώνιο, έκβαση στο θέμα του Μπουμάλ και την παραμονή του παίκτη στην ομάδα παρά τα όσα λέγονται και γράφονται για τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Χρήστος Δάρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου στον «ΣΠΟΡFM 94,6»:

Για τη φετινή πορεία του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα: «Έχουμε πάρει μία απόφαση σαν ΠΑΕ να μην κάνουμε κανένας δηλώσεις , εκτός από τον προπονητή, προχωράμε ταπεινά. Δεν πετάμε στα ύψη και όλοι βλέπετε τα αποτελέσματα που έχουμε, χωρίς να κάνουμε άλλες δηλώσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Επειδή έχουμε την εμπειρία, έχουμε απαγορεύσεις τις δηλώσεις που δεν κάνουν καλό πουθενά. Στο τέλος της σεζόν που θα κάνουμε ταμείο, θα μιλήσουμε για όλα».

Για τα οικονομικά και αν θα καταφέρει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει την άδεια για να συμμετάσχει στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν: «Σας είπα ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα απολογηθούμε για όλα τα τεκταινόμενα. Η διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο είναι για το συμφέρον της ομάδας».

Για την υπόθεση του Μπουμάλ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Μην με βάζετε να κάνω δηλώσεις ή να μιλήσω, αφού υπάρχει αυτή η δέσμευση. Τα ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή είναι αρβύλες από εδώ και από εκεί. Από την ώρα που σας δηλώνω ότι στο θέμα του Μπουμάλ θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για το συμφέρον του Πανιωνίου. Επειδή δεν έχουμε 31 Δεκεμβρίου για να ξέρουμε αν θα ανανεωθεί ή όχι, ας κάνουμε υπομονή και μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα (σ.σ.: θα ανανεωθεί το συμβόλαιο). Δε θέλω να προχωρήσουμε άλλο το θέμα. Δε θα κάνουμε καμία άλλη δήλωση. Σεβαστείτε το. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι καλό για την ωραία πορεία του Πανιωνίου, αυτό θα γίνει».

Best of internet