Έτοιμος για τη Ρεάλ, αλλά με τους δικούς του όρους ο Ζιζού

Έτοιμος για τη Ρεάλ, αλλά με τους δικούς του όρους ο Ζιζού

Κώστας Ζάλιαρης
Έτοιμος για τη Ρεάλ, αλλά με τους δικούς του όρους ο Ζιζού

bet365

Ξεκάθαρα πλέον θέτει υποψηφιότητα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν εφόσον του ζητηθεί ν' αναλάβει, ωστόσο, κάτι που θα ήθελε ιδανικά ν' αποφύγει, είναι να ξεκινήσει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου...
Ο «Ζιζού», συνεχίζει το έργο του στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων, την «Καστίγια» και θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή «αποστολή» του που είναι η κατάκτηση της κορυφής στο πρωτάθλημα του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος.
Το περασμένο καλοκαίρι, μετά και την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, το όνομα του Ζιντάν «έπαιζε» για τον πάγκο της πρώτης ομάδας, όμως εν τέλει δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ για να κρατήσει το «τιμόνι». Ο ίδιος, ίσως να μην αισθανόταν έτοιμος, αλλά θ' αποδεχόταν την πρόκληση εφόσον του γινόταν κανονική πρόταση να καθίσει στον πάγκο.
Σύμφωνα με την «AS», ο «Ζιζού» είναι ο άνθρωπος στον οποίο... κοιτάζουν ξανά οι διοικούντες τη Ρεάλ σε περίπτωση που αναγκαστούν ν' αποαμακρύνουν τον Ράφα Μπενίτεθ, στον οποίο πρόσφατα είχε δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης ώστε να συνεχίσει τη δουλειά του.
Όντας... τέρας προγραμματισμού, ο Ζιντάν θα ήθελε ιδανικά να φύγει και η φετινή σεζόν και να μπορέσει να δουλέψει από την αρχή όπως θέλει ο ίδιος στην πρώτη ομάδα, όμως, αν έρθουν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ και κριθεί αναγκαία η αλλαγή, ο Γάλλος θρύλος θα δεχθεί με χαρά τη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα