Μόνο νίκη με τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μόνο νίκη με τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, σε ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη.

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι», προβληματίζονται για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης και αυτό είναι κάτι που κάνει τον Μάρκο Σίλβα να... πονοκεφαλιάζει. Παρόλα αυτά, ο στόχος της νίκης και η πρωτιά στον 5ο όμιλος δεν αλλάζει.

Όσον αφορά στην 11άδα του, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Σαλίνο - Τσιμίκα στα μπακ. Τα δύο κεντρικά στόπερ θα είναι οι Σιόβας-Μποτία, ενώ στα χαφ αναμένεται να δούμε τον Κασάμι ή τον Καμπιάσο με τον Ζντιέλαρ.

Στα εξτρέμ θα είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ με τον Πάρντο και πίσω από τον Φινμπόγκασον θα είναι ο Φορτούνης ή ο Φουστέρ. Βέβαια, δεν αποκλείεται να πάει ο Φουστέρ δεξιά αντί του Πάρντο και ο Φορτούνης να έχει τον συνηθισμένο ρόλο του οργανωτή.

Το δεδομένο είναι ότι στο Λιμάνι, την εν λόγω αναμέτρηση δεν την βλέπουν ως αγγαρεία. Στόχος τους είναι να κάνουν γιορτές με νίκη στην Ριζούπολη και στη Μυτιλήνη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα