«Δίνει» τους συμπαίκτες του ο Φάμπρεγας!

«Δίνει» τους συμπαίκτες του ο Φάμπρεγας!

Κώστας Ζάλιαρης
«Δίνει» τους συμπαίκτες του ο Φάμπρεγας!

bet365

Όλοι φέρουν ευθύνη για την κατάσταση στην Τσέλσι, σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος όμως, έριξε τη «σπόντα» του για ορισμένους, σε ακόμα μια ένδειξη του εκρηκτικού κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας.
Ο Ισπανός μέσος των «μπλε» που φέτος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με αυτούς που απογοητεύουν και δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που μοίραζε ασίστ λες και ήταν η... ρουτίνα του.
Σε επικοινωνία που είχε με οπαδούς της Τσέλσι στο Facebook, σε εκδήλωση του ιδρύματος New Horizons στο Λονδίνο, ο Φάμπρεγας είχε να πει για την ομάδα:
«Όλοι οφείλουμε ν' αναλάβουμε τις ευθύνες μας για όσα συμβαίνουν και την πορεία της ομάδας. Ωστόσο, όταν ένας παίκτης πληρώνεται αδρά για την ποιότητά του, οφείλει να παίζει βάσει του μισθού που παίρνει και να δείχνει αυτή την ποιότητα για την οποία πληρώνεται στο γήπεδο.
Η νοοτροπία των παικτών αυτή τη στιγμή δεν αρμόζει στην Τσέλσι και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε να είμαστε το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα κι αν η κορυφή της βαθμολογίας δεν υφίσταται σαν στόχος πλέον».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα