Δύο προτάσεις στην ΑΕΚ για Ανάκογλου

Gazzetta team
Δύο προτάσεις στην ΑΕΚ για Ανάκογλου

bet365

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος του Δημήτρη Ανάκογλου στην ΑΕΚ, αφού ήδη έχουν φτάσει προτάσεις από ομάδες σε Γερμανία και Σαουδική Αραβία ενόψει του Ιανουαρίου, με τον Ατρόμητο να ενδιαφέρεται επίσης.

Ο 24χρονος χαφ είναι μάλλον απίθανο να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και μετά τον Ιανουάριο, αφού σύμφωνα με τη Live Sport, δεν υπολογίζεται από τον Γκουστάβο Πογέτ και ήδη ομάδες από το εξωτερικό αλλά και ο Ατρόμητος έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα ήθελε τον Σερραίο μέσο στο Περιστέρι, όμως φαίνεται πως τα οικονομικά δεδομένα θα τον οδηγήσουν εκτός συνόρων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει μία άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα στη Σαουδική Αραβία, αλλά και δύο ακόμη από κλαμπ στη Β' Γερμανίας, οι οποίες βρίσκονται στα χέρια της Ένωσης, που θα αποφασίσει που θα παραχωρήσει τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα