Ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ βάζει ο Αλαφούζος

Ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ βάζει ο Αλαφούζος

Gazzetta team
Ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ βάζει ο Αλαφούζος

bet365

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού απέναντι στην UEFA, οδηγούν τον Γιάννη Αλαφούζο να βάλει ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας.

Όπως αναφέρει το Goal, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θα βάλει ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν θα μπουν στο τελευταίο κομμάτι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που είναι εν εξελίξει και έχει καλύψει τα 7 από τα 10 εκατομμύρια. Θα αφορούν μελλοντική ΑΜΚ έως το τέλος της χρονιάς ή θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ με διαφορετικό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν το συγκεκριμένο ποσό, ώστε να μείνουν στα πλαίσια του monitoring της UEFA, που αφορά τις πληρωμές συμφωνηθέντων διακανονισμών και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την αδειοδότηση το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα