«Πράσινο» προβάδισμα για Μπουμάλ

Gazzetta team
«Πράσινο» προβάδισμα για Μπουμάλ

bet365

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι η ομάδα που διατηρεί το προβάδισμα για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ, με το αντάλλαγμα που θα πάρει ο Πανιώνιος να είναι το ερωτηματικό για το deal.

Οι εμφανίσεις του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού στη φετινή Superleague με 4 γκολ και 7 ασίστ, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που έχει αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, το προβάδισμα για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη Live Sport, Βόκολος και Φύσσας έχουν δουλέψει για να φτιάξουν τις σχέσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης τον τελευταίο χρόνο, με όχημα τις συμφωνίες για τους Ευαγγέλου και Ρισβάνη και φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο για να κάνουν δικό τους τον Αφρικανό από το Γενάρη κιόλας.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το αντάλλαγμα που θα πάρουν οι «κυανέρυθροι», μιας και το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει το καλοκαίρι, με όλα τα ενδεχόμενα (χρήματα, έμψυχα ανταλλάγματα) να είναι ανοικτά για την ώρα. Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αφού ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα