Το πλάνο Σίλβα για Απόλλωνα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο Σίλβα για Απόλλωνα (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει έτοιμο το αγωνιστικό του... σχέδιο για το παιχνίδι με τον Απόλωννα Σμύρνης. Συνεχίζει να προβληματίζει τον Ολυμπιακό η κατάσταση του γηπέδου της Ριζούπολης.

Με βάση τις ενδείξεις και τις δοκιμές από τον Ρέντη ο Σίλβα θα πάει σε μία 11άδα με Καπίνο γκολκίπερ, δεξί μπακ τον Σαλίνο και αριστερό τον πιτσιρικά Τσιμίκα -που όποτε έχει αγωνιστεί έχει πάει εξαιρετικά- και τα δύο στόπερ τους Σιόβα και Μποτία. Κέντρο με Καμπιάσο και Ζντιέλαρ, δεκάρι Φορτούνη, τα δύο εξτρέμ οι Ντουρμάζ και Φουστέρ και στράικερ ο Φινμπόγκασον. Μία θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Κολοβός και Ιντέγιε ενώ λογικά ο Βούρος θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής.

Στον Ολυμπιακό κατά τα άλλα εξακολουθεί να υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κάκιστη κατάσταση του γηπέδου της Ριζούπολης με το ματς αυτό να μην είναι αδιάφορο βαθμολογικά και τους Πειραιώτες να θέλουν μία καλή εμφάνιση και τη νίκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης: Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πάρντο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ. Δείτε στην Gallery την πιθανή ερυθρόλευκη διάταξη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Ριζούπολης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα