Η δικαιοσύνη του Σίλβα με Ερνάνι

Η δικαιοσύνη του Σίλβα με Ερνάνι

Δημήτρης Τομαράς
Η δικαιοσύνη του Σίλβα με Ερνάνι

bet365

Ο Ερνάνι έχει φέρει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση στον Ολυμπιακό από τον περασμένο Οκτώβριο, φθείροντας με την αγωνιστική και προπονητική του συμπεριφορά την σχέση του με τον Μάρκο Σίλβα.

Από τον περασμένο Οκτώβριο υπήρχαν τα πρώτα... σύννεφα για τον Ερνάνι στον Ολυμπιακό. Όπως είχατε διαβάσει τότε στο Gazzetta.gr ο Μάρκο Σίλβα ήταν... τρελαμένος με τον πρώην άσο της Πόρτο και προσωπική του επιλογή από το καλοκαίρι (σ.σ. όπως ήταν και οι Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγιε) καθώς και συμμετοχή είχε σε γκολ του Ατρόμητου και μετά έκανε και παρατηρήσεις και συστάσεις προς τους συμπαίκτες του.

Με άλλα λόγια το θέμα Ερνάνι δεν είναι... τωρινό. Υπάρχει εδώ και καιρό με τα όποια... σκαμπανεβάσματα. Ο ίδιος ο Ερνάνι προτού έρθει στον πειραϊκό σύλλογο έσταζε μέλι στο Gazzetta.gr για τον 38χρονο τεχνικό. Πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε τονίσει ο ίδιος την ανάγκη να βελτιωθεί.

Αυτή η βελτίωση σε αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο δεν ήρθε. Όχι έτσι όπως επιθυμούσε ο Σίλβα. Σίγουρα υπήρξε το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά που έφτιαξε την εικόνα του Ερνάνι αλλά από εκεί και πέρα το τεχνικό επιτελείο περίμενε περισσότερα από εκείνον.

Ο Σίλβα έχει την δική του δικαιοσύνη στον Ρέντη. Και μετά απ' ότι έγινε με τον Τζίμι Ντουρμάζ που δεν δηλώθηκε στο Champions League, σε αντίθεση με τον Ερνάνι, θέλει να αποκαταστήσει τις όποιες αδικίες έχει εντοπίσει. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Από την στιγμή που ο Ερνάνι αποτελεί προσωπική του επιλογή έχει και έναν λόγο παραπάνω να είναι και ακόμα πιο αυστηρός, διότι δεν θέλει να κάνει διακρίσεις. Τον Ερνάνι τον πίστεψε, τον έφερε στην Ελλάδα με μεγάλο πρέσινγκ και του έδωσε ευκαιρίες.

Ο Ιντέγιε (σ.σ. περισσότερο απ' όλους) αλλά και οι Πάρντο και Σεμπά τον έχουν δικαιώσει. Ο Ερνάνι όχι και με αυτόν τον τρόπο φθείρει την σχέση εμπιστοσύνης του προπονητή του, που τον άφησε εκτός αποστολής για 2ο διαδοχικό παιχνίδι. Έξω λοιπόν και με Παναιτωλικό και έξω και με Απόλλωνα Σμύρνης με τον Σίλβα να στέλνει τα μηνύματά του προς τον παίκτη, που από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε θέσει σε κίνδυνο την θέση του στο ρόστερ.

Η Πόρτο πάντως δεν... τρελαίνεται να πάρει πίσω τον Ερνάνι. Τον έχει παρακολουθήσει σε κάποια ματς αλλά μέχρι εκεί. Και ο Σίλβα καλείται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να δει το εάν θα αντικαταστήσει τον Ερνάνι με τον Ντουρμάζ στην ευρωπαϊκή λίστα (σ.σ. ο Σουηδός θα μπει σίγουρα στην λίστα απλώς το θέμα είναι σε ποιού την θέση). Επίσης δεν είναι τόσο εύκολο να σπάει συμβόλαιο δανεικού μεσούσης της περιόδου. Διότι εκτός από τον Ερνάνι υπάρχουν ανάλογες πληροφορίες και για άλλους δανεικούς από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό.

Πλέον υπάρχει ακόμα ένα ματς για τον Ολυμπιακό πριν τις γιορτές. Αυτό με την Καλλονή εκτός έδρας. Και εκεί μάλλον θα κριθεί οριστικά η... τύχη του Ερνάνι.

Όπως και να έχει όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή ο Σίλβα θα παρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Ολυμπιακό και για τον τρόπο διαχείρισης της ομάδας. Το δεδομένο είναι πως ο Ερνάνι συνολικά δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στην έως τώρα παρουσία του στην ομάδα, βάζοντας... δύσκολα στον εαυτό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα