Συζητούσαν εννιά ώρες για Μουρίνιο!

Συζητούσαν εννιά ώρες για Μουρίνιο!

Κώστας Ζάλιαρης
Συζητούσαν εννιά ώρες για Μουρίνιο!

bet365

Πιο αβέβαιο από ποτέ το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, αφού... πέταξε στα σκουπίδια και την ψήφο εμπιστοσύνης που είχε πάρει μετά την ήττα από τη Μπόρνμουθ, σε σύσκεψη εννέα ωρών!
Οι «μπλε» του Λονδίνου, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και με εννέα ήττες πλέον στο φετινό πρωτάθλημα, αρνητική επίδοση που τελευταία φορά είχε σημειωθεί τη σεζόν 1978-1979, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε τερματίζοντας τελευταία, βρίσκονται προ μεγάλων και σημαντικών εξελίξεων...
Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι... η κλεψύδρα για πρώτη φορά αδειάζει τόσο σοβαρά για τη δεύτερη θητεία του Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, αφού τα μέλη της διοίκησης συζητούσαν επί εννέα ώρες μετά την ήττα από τη Μπόρνμουθ την περασμένη εβδομάδα για να πάρουν μια απόφαση για το μέλλον της ομάδας.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Daily Mail», έστω και μέχρι νεοτέρας, είχε δοθεί ακόμα μια ψήφος εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο, λόγω της πολύ υψηλής αποζημίωσης που θα πρέπει να του δώσει η ομάδα σε περίπτωση απόλυσης, αλλά τη δυσκολία να βρεθεί κόουτς εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας.
Παρ' όλα αυτά, την ψήφο αυτή την πέταξε στα σκουπίδια ο Μουρίνιο με την εμφάνιση των «μπλε» το βράδυ της Δευτέρας και την ήττα από τη Λέστερ, ενώ τα σχόλια που εξέθεταν τους ποδοσφαιριστές και το ρήγμα στη σχέση τους με τον «special one», έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την ήδη απίστευτα ζορισμένη κατάσταση.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα