«Μέγας ευεργέτης ο Μαρινάκης» (pics & vid)

«Μέγας ευεργέτης ο Μαρινάκης» (pics & vid)

Gazzetta team
«Μέγας ευεργέτης ο Μαρινάκης» (pics & vid)

bet365

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια, που είναι προς τιμήν του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ανήμερα της εορτής που πολιούχου των Καμινίων, του Αγίου Ελευθερίου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής που είναι προς τιμήν του Ευάγγελου Μαρινάκη για την δωρεά του στον ιερό αυτό ναό.

Φυσικά, ήταν παρών κι ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης πλην του διοικητικού ηγέτη των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πειραιά. Επρόκειτο, ωστόσο, για μία ιδιαίτερη περίπτωση, αφού έγιναν τα εγκαίνια του Ναού, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, ενώ αποκαλύφθηκε και η τιμητική πλακέτα στο όνομα του προέδρου, στην μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.
Τον κ. Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη υποδέχθηκε με θέρμη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ, μιλώντας με θερμά λόγια και για τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ομοίως και για τον κ. Μώραλη, εξαίροντας το φιλανθρωπικό έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την ενίσχυση εκείνου που πραγματοποιεί η πειραϊκή εκκλησία.
Ο κ. Μαρινάκης ενίσχυσε οικονομικά, με ένα μεγάλο ποσό, την αποπεράτωση του Ιερού Ναού και ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου έγιναν τα εγκαίνια. Παρακολούθησε όλη τη λειτουργία, ενώ στο τέλος αυτής έλαβαν χώρα και τα αποκαλυπτήρια μιας τιμητικής πλακέτας, στο όνομα του προέδρου. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανακηρύχθηκε μέγας ευεργέτης του Ιερού Ναού, για την σημαντική προσφορά του συνολικά.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ευχαρίστησε εκ νέου τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εκείνος από την πλευρά του επεσήμανε για ακόμη μία φορά πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός συνολικά, έχουν ως προτεραιότητα την προσφορά στον συνάνθρωπο, προκειμένου να βοηθούν, με κάθε τρόπο, όπου υπάρχει ανάγκη.
 

Τελευταία Νέα