Μποροβήλος: «Θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα απεργίας»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα απεργίας»

bet365

Δύσκολα θα ισχύσει η απεργία την οποία είχε προαναγγείλει ο ΠΣΑΠ, όπως εκτίμησε ο Γιώργος Μποροβήλος αποχωρώντας από τη σύσκεψη ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και Football League για το ζήτημα με το εγγυητικό ταμείο.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, αποχωρώντας πρώτος από τη σύσκεψη, δήλωσε:

«Η συνάντηση δεν είναι υπό το κράτος της απειλής για απεργία, αλλά γίνεται σε ένα πλαίσιο συνεννόησης. Το εγγυητικό ταμείο πρέπει να λειτουργήσει αλλά θα δούμε πόσα χρήματα θα μπαίνουν κτλ.. Διότι ήταν άλλα τα οικονομικά δεδομένα όταν υπήρξε η συμφωνία και άλλα τώρα. Θεωρώ δεν υπάρχει θέμα απεργίας. Κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει από τη στιγμή που η ΕΠΟ όρισε διαιτητές και οι συνέπειες για τις ομάδες θα ήταν τεράστιες», ανέφερε ο πρόεδρος της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα