Ο εφιάλτης στο ... δρόμο με τον Μέσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο εφιάλτης στο ... δρόμο με τον Μέσι (vid)

bet365

Ένα αξέχαστο καρέ είχε πετύχει ο Λιονέλ Μέσι σε ρεβάνς με την Άρσεναλ τη σεζόν 2009-2010 και οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» το θυμούνται και ... τα βάζουν με την τύχη τους μετά και τη φετινή κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί ξανά στο δρόμο των Λονδρέζων τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπως είχε γίνει στα προημιτελικά του 2010 και τους «16» της αμέσως επόμενης σεζόν.

Τον Απρίλη του 2010 (6/4), έπειτα από ένα ισόπαλο 2-2 στο «Έμιρεϊτς» με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να καταφέρνει να επιστρέψει στο παιχνίδι της πρόκρισης, έχοντας ανακάμψει παρά το γεγονός πως βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, προηγήθηκε στο «Καμπ Νου», όμως ήταν η νύχτα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα κληθεί ξανά να νικήσει τον Πετρ Τσεχ, κάτι που δεν έχει συμβεί όσες φορές έχει παίξει με τη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Τσέλσι, τότε, είχε... ξεμπροστιάσει την άμυνα των Λονδρέζων και τον Μανουέλ Αλμούνια που βρισκόταν κάτω απ' τα δοκάρια.

Και μπορεί ο Νίκλας Μπέντνερ να έβαλε μπροστά τους «κανονιέρηδες» στη Βαρκελώνη, όμως η νύχτα της 6ης Απρίλη θα είχε... καταλανικό πάρτι.

Θυμηθείτε εκείνο το 4-1 των «μπλαουγκράνα» με το καρέ του Αργεντινού «μάγου»:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα