«Ο Oλυμπιακός μού έσωσε τη ζωή»

«Ο Oλυμπιακός μού έσωσε τη ζωή»

Μάθετε την ξεχωριστή ιστορία του Άγγλου Φίλιπ Τέιλορ που δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός τού έσωσε τη ζωή όταν εκείνος σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.   

«Ο Oλυμπιακός μού έσωσε τη ζωή»

Με δηλώσεις του στη «Nova», ο Φίλιπ Τέιλορ δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός τού έσωσε τη ζωή.

Το δράμα που έζησε όταν έχασε την Ελληνοκύπρια σύζυγό του, οι στιγμές που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, οι διακοπές του στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός που ήρθε να του δώσει το νόημα της ζωής.

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του:

Tι σημαίνει για τον ίδιο ο Ολυμπιακός: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Έρχομαι στον Ολυμπιακό και βρίσκω ότι όλοι έχουν φιλότιμο Το φιλότιμο σημαίνει από την καρδιά σου. Όλοι με υποδέχτηκαν και με άκουσαν γι αυτό πιστεύω στον Ολυμπιακό".

Πόσο συχνά έρχεται να στην Ελλάδα για να δει τον Ολυμπιακό: "Έρχομαι τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο. Τον Ιανουάριο ήρθα δύο φορές για να δω αγώνες Σούπερ Λιγκ. Το Φεβρουάριο ήρθα για το μνημόσυνο της Θύρας 7, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον σύλλογο. Τον Μάρτιο ήρθα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Απρίλιο για τη φιέστα".

Το όνειρο του με τον Ολυμπιακό: "Το όνειρο μου είναι να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ".

Τα συναισθήματα του όταν πηγαίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Όλοι όσοι δουλεύουν εδώ είναι φανταστικοί. Η μπουτίκ επίσης είναι καταπληκτική, όπως και τα ρούχα του Ολυμπιακού. Είναι μια νέα οικογένεια. Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι εδώ έχουν φιλότιμο".

Best of internet